ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ (COURIER)

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) SpeedEx αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Για αποστολή με την υπηρεσία μεταφοράς της SpeedEx χρεώνεστε ανά παραγγελία 3,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) μέχρι 2 kg. και 1,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε επιπλέον κιλό, τα οποία υπολογίζονται κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας στην σελίδα Ταμείο.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Ο τρόπος πληρωμής Αντικαταβολής στην εταιρεία Courier δεν είναι διαθέσιμη λόγω της φύσης των προϊόντων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rag365.gr

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Στην περίπτωση παραγγελίας προϊόντων μεγάλου όγκου ή βάρους έχετε δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρεία.

Για αποστολή με Μεταφορική εταιρεία χρεώνεστε ανά συσκευή (μεγάλου όγκου) 40,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), τα οποία υπολογίζονται κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας στην σελίδα Ταμείο.

Η παράδοση των προϊόντων με μεταφορική εταιρεία γίνονται επί πεζοδρομίου και οποιαδήποτε επιπλέον δυνατότητα απαιτεί την συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία.

Η εταιρεία μας δεν έχει οποιαδήποτε ευθύνη επί των παρεχόμενων υπηρεσιών της μεταφορικής εταιρείας.

ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)

Στην περίπτωση παραγγελίας προϊόντων μεγάλου όγκου ή βάρους έχετε δυνατότητα αποστολής με τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας.

Τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας καλύπτουν συγκεκριμένες περιοχές παράδοσης και η δυνατότητα επιλογής δίνεται αυτόματα εφόσον εξυπηρετείται ο τόπος αποστολής που έχετε δηλώσει.

Για αποστολή με δικά μας μέσα χρεώνεστε ανά συσκευή (μεγάλου όγκου) 20,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), τα οποία υπολογίζονται κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας στην σελίδα Ταμείο.

Η παράδοση των προϊόντων με δικά μας μέσα γίνονται στο σημείο που επιθυμείτε χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση. Εξαιρούνται πολυκατοικίες χωρείς ανελκυστήρα .

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ή αποστολή πραγματοποιείται, άμεσα για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και κατόπιν ενημέρωσης για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.

Εφόσον γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας η παράδοση πραγματοποιείται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών *

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ)

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Για να πραγματοποιήσετε κάποια επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας (ηλεκτρονικά στο info@rag365.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 26930 24098) για να ξεκινήσουμε την διαδικασία επιστροφής.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΡΑΓΚΑΒΑΝΗΣ ΣΠ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα νέας αποστολής.

Σε περίπτωση λάθος επιλογής προϊόντος, σχεδίου, χρώματος, χαρακτηριστικών κλπ. ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής .

Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και στην περίπτωση που ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης (δείτε και Όροι αγοράς ,7 ). Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής). Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος (info@rag365.gr, τηλ. 26930 24098), ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια εταιρεία αποστολής ( courier ) με την οποία εστάλη το προϊόν για πρώτη φορά, ειδάλλως δεν θα γίνεται δεκτή.