Η πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών διαρκεί 14 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση με το οποίο το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

Μην στείλετε την αγορά σας πίσω στον κατασκευαστή.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές χρημάτων:

  • Οποιοδήποτε προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή λείπουν μέρη για λόγους που δεν οφείλονται στο λάθος μας.
  • Οποιοδήποτε προϊόν επιστρέφεται περισσότερο από 14 ημέρες μετά την παράδοση

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις η επιστροφή σας παραληφθεί και ελεγχθεί, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός συγκεκριμένου αριθμού ημερών.

Επιστροφή χρημάτων καθυστερημένη ή ελλιπής

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό ξανά.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία πιστωτικών καρτών σας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να επιστραφούν επίσημα τα χρήματα.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Συχνά υπάρχει κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την ανάρτηση της επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@rag365.gr.

Αντικατάσταση

Αντικαθιστούμε τα αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα.

Αποστολές & Επιστροφές

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Πατρών Πύργου 65 Κ Αχαΐα ΤΚ:25200

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος επιστροφής της αποστολής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο αποστολής, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν σας σε εσάς μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία παρακολούθησης αποστολής ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@rag.gr για ερωτήσεις που σχετίζονται με επιστροφές χρημάτων ή προϊόντων.